Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε θελήσετε χρησιμοποιώντας τους τρόπους που αναφέρονται παρακάτω

1) Facebook: Είναι το δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και είμαστε βέβαιοι ότι οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου έχετε από έναν λογαριασμό. Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα του blog, να στείλετε τα μήνυματά σας και να κάνετε τα σχόλιά σας. Η σελίδα του blog στο Facebook είναι εδώ!
 
2) Instagram: Ένας ακόμα τρόπος, για να επικοινωνείτε μαζί μας είναι και με το κοινωνικό δίκτυο των φωτογραφιών και των ιστοριών. Μπορείτε να κάνετε follow τη σελίδα μας στο Instagram, για να διαβάζετε Δυναμικές Σκέψεις μεγάλων προσωπικοτήτων και να στέλνετε μέσω των Direct Messages τις απορίες σας!

3) Φόρμα επικοινωνίας: Έχετε τη δυνατότητα, να επικοινωνήσετε μαζί μας, στέλνοντας μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στο ιστολόγιο και θα απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται.

4) Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας ή κάνετε πλοήγηση μέσω κινητού όπου εκεί δεν είναι διαθέσιμη, έχετε τη δυνατότητα να στείλετε το μήνυμά σας ή κάποιο άρθρο σας που θέλετε να δημοσιεύσουμε στο info@skepseis.gr και θα λάβετε απάντηση σύντομα.