Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Κων/νου & Ελένης: Το απαγορευμένο επεισόδιο

Όλοι γνωρίζουμε την πετυχημένη σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφία, το Κωνσταντίνου και Ελένης. Όλοι έχουμε δει τα επεισόδια σε επανάληψη ξανά και ξανά παρακολουθώντας τα με μανία κάθε μεσημέρι στους δέκτες μας. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες είναι η πιο πολυπαιγμένη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης. Λίγοι όμως ξέρουν ότι στην σειρά υπάρχει το απαγορευμένο επεισόδιο. Ποιο επεισόδιο είναι αυτό και γιατί το λέμε απαγορευμένο;


Τι εννοούμε όταν λέμε απαγορευμένο;

Όπως είπαμε στην αρχή, το Κων/νου & Ελένης έχει παιχτεί πάρα πολλές φορές και γνωρίζουμε όλες τις ατάκες απέξω και έχουμε δει όλα τα επεισόδια πολλές φορές σε επανάληψη, εκτός από ένα! Το απαγορευμένο επεισόδιο της σειράς λέγεται «Η τελευταία μέρα του κόσμου», στο οποίο συζητιέται η πρόβλεψη του Νοστράδαμου, που έλεγε ότι την πρωτοχρονιά του 2000 ο κόσμος θα καταστρεφόταν. Το συγκεκριμένο επεισόδιο δεν προβλήθηκε ποτέ σε επανάληψη, γιατί σύμφωνα με τον Ant1 είναι τρομερά αναχρονιστικό σε σχέση με το σήμερα και προδίδει την ηλικία της σειράς. Αυτός ο λόγος είναι τρομερά άκυρος, αν σκεφτούμε ότι όλοι ξέρουμε πότε γυρίστηκε η σειρά αυτή, αλλά και στο γεγονός ότι οι δραχμές αναφέρονται πολλές φορές, κάτι που προδίδει έτσι και αλλιώς την ηλικία της σειράς.


Η τελευταία μέρα του κόσμου

Δεδομένου ότι ο Ant1 έχει αποφασίσει να μην προβάλλει ποτέ ξανά το επεισόδιο αυτό στους δέκτες μας, το κοινό έχει αποφασίσει να ψάξει το απαγορευμένο επεισόδιο αλλού και συγκεκριμένα στο διαδίκτυο. Μάλιστα, το επεισόδιο αυτό είναι το δημοφιλέστερο στο YouTube από όλα τα υπόλοιπα επεισόδια και συγκέντρωσε 1,8 εκατομμύρια προβολές. Το εν λόγω βίντεο έχει διαγραφεί από τον Ant1 για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων, αλλά έχει δημοσιευθεί στο επίσημο κανάλι στο YouTube του σταθμού Ant1. Δείτε το απαγορευμένο επεισόδιο απευθείας από το site μας παρακάτω.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου