Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Η κυβέρνηση καταδικάζει τον Παναγιώτη-Ραφαήλ & Τρόποι Βοήθειας

Αγαπητοί αναγνώστες όλοι γνωρίζουμε αυτόν τον μικρό μαχητή της ζωής, τον Παναγιώτη-Ραφαήλ, ο οποίος πάσχει από μια πολύ σπάνια ασθένεια. Θέλουμε τρία εκατομμύρια ευρώ για να σώσουμε αυτή την ψυχούλα και η ανταπόκριση του κόσμου είναι συγκινητική, καθώς έχει μαζευτεί ήδη ένα ποσό της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Η κυβέρνηση όμως καταδικάζει τον μικρό βάζοντάς του εμπόδια.

Το χρονικό

Η οικογένεια του Παναγιώτη-Ραφαήλ είχε ζητήσει από την κυβέρνηση να καλυφθούν τα έξοδα θεραπείας του μικρού μας φίλου ΔΥΟ φορές και φυσικά η «λατρεμένη» μας κυβέρνηση καταδικάζει, εξακολουθεί να καταδικάζει ένα μικρό παιδί, το οποίο πρέπει να ζήσει και για αυτό πρέπει όλοι να βοηθήσουμε και θα βοηθήσουμε.


Η κυβέρνηση βάζει εμπόδια

Ενώ όλοι οι Έλληνες έχουμε ενωθεί, για να βοηθήσουμε τον μικρό ήρωα ο κύριος Μητσοτάκης, ο κύριος Κικίλιας και όλη η κυβέρνηση, όχι μόνο σφυρίζουν αδιάφορα, αλλά βάζουν εμπόδια. Πρώτα απορρίπτουν ως κράτος να βοηθήσουν αυτό το μικρό παιδί, γιατί τα χρήματα για αυτούς έχουν μεγαλύτερη αξία και στην συνέχεια δίνουν εντολή στα κανάλια να μην προβάλλουν την οικογένεια, όπως έχει καταγγείλει ο ίδιος ο πατέρας του, στερώντας τους το δικαίωμα να ακουστούν και να βοηθήσουν περισσότεροι και όλα αυτά για ποιον λόγο; Μόνο και μόνο, για να μην χάσουν ψήφους.

Ο κόσμος ξέρει

Κύριοι της κυβέρνησης, ο κόσμος ξέρει πόσο τέρατα και απάνθρωποι είστε, ο κόσμος ξέρει πως για εσάς η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία. Δεν έχει νόημα να κρύβεστε, γιατί στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν, ο κόσμος θα θυμάται πως δεν βοηθήσατε και πως εμποδίζετε και άλλους να βοηθήσουν βάζοντας εμπόδια. Εμείς λοιπόν ως κόσμος θα συγκεντρώσουμε τα χρήματα, που απαιτούνται και εσείς θα μείνετε με την κακία σας. Ειλικρινά, πώς κοιμάστε τα βράδια;

Πώς μπορείς να βοηθήσεις;

Επειδή το να περιμένουμε βοήθεια από την κυβέρνηση είναι χαμένος κόπος, δες πώς μπορείς εσύ να βοηθήσεις τον μικρό μας ήρωα, αυτόν τον μαχητή της ζωής, να ζήσει και είμαι σίγουρος ότι θα ζήσει!

Μέσω τραπεζικής κατάθεσης

Εσύ που με διαβάζεις, μπορείς να βοηθήσεις βάζοντας χρήματα στους παρακάτω λογαριασμούς, μην ξεχνάς πως είναι σημαντικό να γράψεις στην αιτιολογία «Γλωσσιώτης».


Μέσω PayPal

Η οικογένεια του μικρού Παναγιώτη έχει δημιουργήσει λογαριασμό και στο PayPal, όπου μπορείς να κάνεις την δωρεά σου ακόμα πιο γρήγορα. Αυτός ο τρόπος είναι ο πιο κατάλληλος για όσους μένουν στο εξωτερικό.

Συμμετοχή σε δράσεις

Μπορείς ακόμα να συμμετέχεις και σε διάφορες δράσεις για τον μικρό Παναγιώτη. Θα βρεις όλες τις δράσεις, πηγαίνοντας στην σελίδα του Παναγιώτη-Ραφαήλ στο Facebook, εκεί κοινοποιούνται όλες οι δράσεις, μέσω των οποίων μπορείς να βοηθήσεις.

Απλά κάνε κοινοποίηση

Αν δεν μπορείς να διαθέσεις χρήματα για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ, τότε μπορείς να κάνεις μια κοινοποίηση, είτε το δικό μου άρθρο ή ακόμα καλύτερα τις δημοσιεύσεις της οικογένειας, που θα τις βρεις στην σελίδα τους στο Facebook.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου