Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Η κοροϊδία της Μαύρης Παρασκευής

Σε λίγες μέρες λοιπόν θα έχουμε άλλη μία Μαύρη Παρασκευή, δηλαδή άλλη μία Black Friday, όπως έλεγαν και στο χωριό μου. Από τον Νοέμβριο του 2016 έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας με προσφορές «όπως Αμερική», κατά τους καταστηματάρχες. Η αλήθεια είναι όμως πως όλο αυτό είναι μια κοροϊδία προς τους καταναλωτές και στη συνέχεια αυτού του άρθρου θα γίνω πιο συγκεκριμένος.

Μαύρη Παρασκευή, όπως Σκρουτζ
Η αλήθεια είναι πως αν ψωνίσεις από την πλατφόρμα skroutz.gr, θα βρεις πολλά προϊόντα μέχρι και 30% πιο φθηνά, από ότι θα τα έβρισκες στα μεγάλα καταστήματα. Αυτό όμως, το κάνεις όποια μέρα θέλεις, η Μαύρη Παρασκευή όμως είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Το θεωρώ κοροϊδία να προσφέρονται εκπτώσεις που στην καλύτερη περίπτωση είναι στο 30%.

Black Friday, όπως Αμερική
Όταν οι Αμερικανοί λένε Black Friday, το εννοούν! Θα σου έχουν εκπτώσεις 70%, 80% και 90%! Δεν θα προσπαθήσουν να σε κοροϊδέψουν, όπως εδώ προσφέροντάς σου ψευτοεκπτώσεις στα προϊόντα τους. Αν θέλετε λοιπόν, κύριοι να φέρετε την Μαύρη Παρασκευή, να το κάνετε σωστά και όχι με εκπτώσεις του 10% και 20%.

Ψεύτικες εκπτώσεις
Δεν μπορώ να βρω την είδηση, αλλά τα Public είχαν ανεβάσει την τιμή ενός laptop και την μέρα της Black Friday, την κατέβασαν σχεδόν στα φυσιολογικά επίπεδα. Αυτό φυσικά δεν το έχει κάνει μόνο η συγκεκριμένη αλυσίδα καταστημάτων, αλλά φυσικά και άλλες, μόνο και μόνο για λόγους marketing. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη κοροϊδία της Μαύρης Παρασκευής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου