Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Συνδέσεις FTTH σε όλη την χώρα μόνο με έξι ευρώ τον μήνα!

Είναι γεγονός! Είναι ασύλληπτο! Είναι πέρα για πέρα αληθινό! Ο ΟΤΕ προσφέρει συνδέσεις οπτικών ινών μέχρι το σπίτι (FTTH - Fiber To The Home) μόνο με έξι ευρώ τον μήνα και με δωρεάν τα έξοδα ενεργοποίησης! Αποκλειστικές δηλώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου ΟΤΕ μόνο στις Δυναμικές Σκέψεις.

Η υπηρεσία

Η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από τον ΟΤΕ, όμως όπως μας διαβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Μιχάλης Τσαμάζ αναμένεται να έχουμε ταχύτητες των 500 Mbps με την μέθοδο σύνδεσης FTTH μόνο με έξι ευρώ τον μήνα!

Ο Μιχάλης Τσαμάζ δήλωσε αποκλειστικά στις ΔΣ τα ακόλουθα: «Ο Όμιλος ΟΤΕ πάντα προσπαθεί να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των πελατών του και να κάνει τις τηλεπικοινωνίες προσιτές στον κόσμο. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι σε μια εβδομάδα από τώρα θα παρέχονται συνδέσεις Fiber To The Home, δηλαδή οπτικές ίνες μέχρι το σπίτι μόνο με έξι ευρώ τον μήνα, με δωρεάν τα έξοδα ενεργοποίησης και με 100% κάλυψη από το δίκτυό μας, σε όλη την χώρα».

Από τις 7/4/2019... FTTH

Όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΤΕ, ο κόσμος θα έχει οπτικές ίνες μέχρι το σπίτι σε μια εβδομάδα από σήμερα και σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Το αντιλαμβάνεστε; Μόνο με έξι ευρώ τον μήνα και με δωρεάν τα έξοδα ενεργοποίησης, θα απολαμβάνουμε εγγυημένα εξωπραγματικές ταχύτητες των 500 Mbps από τον ΟΤΕ!!

Είναι απίστευτο!!! Και φυσικά είναι απίστευτο, φίλε αναγνώστη, γιατί αυτό όπως κατάλαβες και από τον τίτλο του άρθρου μου είναι απλά ένα πρωταπριλιάτικο αστείο!! Καλό μήνα να έχετε, αγαπητοί αναγνώστες και χαρούμενη πρωταπριλιά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου