Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Οι Ράδιο Αρβύλα δεν συνεχίζουν στον Σκάι

Οι Ράδιο Αρβύλα δεν συνεχίζουν στον Σκάι, όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι στην σελίδα τους στο Facebook. Δείτε την ανακοίνωση της παρέας του Αντώνη Κανάκη καθώς και την υπόθεση του site μας για αυτή την εξέλιξη.

Η ανακοίνωση των ΡΑ

Καλησπέρα σε όλους. Όλον αυτόν τον καιρό, μας έχετε βομβαρδίσει με μηνύματα για το πότε θα ξεκινήσουν οι εκπομπές μας και ειλικρινά σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το ενδιαφέρον. Σήμερα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι δεν θα συνεχίσουμε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι. Για την ώρα, επιλέγουμε να μην εισέλθουμε σε λεπτομέρειες. Θα το κάνουμε μόνο εάν το κρίνουμε απαραίτητο.

Ένα αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε στην παρούσα φάση: πως τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον Σκάι κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση.

Τα όσα δε, έχουν γραφτεί από ένα μέρος του Τύπου το προηγούμενο διάστημα, σχετικά με τους λόγους που δεν έχουν ξεκινήσει οι εκπομπές μας, τα παρακολουθούμε τόσο καιρό σιωπηλοί, αφού κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μας, αλλά προφανώς περιορίστηκαν στην όποια πληροφόρηση είχαν από την πλευρά του Σκάι. Ενημερώνουμε επίσημα πλέον πως όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ευχαριστούμε πολύ. Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα.

Η υπόθεσή μας

Υποθέτουμε ότι ο Σκάι το μόνο που ήθελε από τους Ράδιο Αρβύλα ήταν να υπονομεύουν τον Τσίπρα μέσω της σάτιρας, που έκαναν. Ίσως θεωρούσαν πως έτσι το κόμμα της ΝΔ θα γινόταν πιο εύκολα κυβέρνηση, εφόσον θα υπήρχε αυτή η σάτιρα προς τον Τσίπρα. Το θέμα όμως είναι πως τώρα, εφόσον η ΝΔ είναι κυβέρνηση, ο Σκάι μάλλον θεωρεί ότι οι ΡΑ θα έκαναν κακό στον προστατευόμενό τους, Μητσοτάκη και έτσι εν ολίγοις έλυσαν οι δυο πλευρές την συνεργασία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου