Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Το καφέ της Χαράς άνοιξε ξανά

«Θα ξανάρθουν, αγόρι μου, θα ξανάρθουν», έτσι είχε πει ο Περίανδρος Πώποτας στον γιο του όταν η Χαρά Χάσκα με την κόρη της έφυγαν οριστικά από το Κολοκοτρωνίτσι και έτσι τελείωσε η σειρά. Στις 31/12/2019 με αφορμή την επέτειο των 30 χρόνων του Ant1, ο Χάρης Ρώμας μαζί με την Άννα Χατζησοφία έγραψαν το πρώτο επεισόδιο της σειράς, το οποίο και προβλήθηκε στους δέκτες μας. Η πρωτευουσιάνα και η κόρη της ξαναήρθαν 14 χρόνια μετά, όπως είχε πει ο Περίανδρος.

Υπόθεση

Δεκατέσσερα χρόνια μετά, πολλά έχουν αλλάξει. Το καφέ της Χαράς κάηκε ολοσχερώς από έναν εμπρηστή με ταυτότητα άγνωστη. Η Βάλια, η οποία τελείωσε νομική και είναι δικηγόρος, επιστρέφει στο αγαπημένο μας Κολοκοτρωνίτσι, για να ερευνήσει την υπόθεση. Εκεί φυσικά συναντά τον παιδικό της και πρώτο έρωτα, Μανωλάκη, ο οποίος τώρα λέγεται Μάνος. Αυτός σπούδασε γεωπονική και έχει στην κατοχή του τα κτήματα του πατέρα του και τα καλλιεργεί. Ο 4ος κύκλος θα εστιάσει στην σχέση του Μάνου και της Βάλιας, φυσικά η σειρά φαίνεται πολλά υποσχόμενη.


Περίληψη πρώτου επεισοδίου

Κολοκοτρωνίτσι 2019. Το Καφέ της Χαράς δεν υπάρχει πια. Το πρωί των δημοτικών εκλογών του χωριού, ο Μάνος Πώποτας βλέπει μέσα στα ερείπια του Καφέ μια νέα, όμορφη κοπέλα. Είναι η Βάλια, η παιδική του φίλη και πρώτος του έρωτας.

Τηλεθέαση

Το καφέ της Χαράς άνοιξε ξανά και φυσικά γέμισε με κόσμο! Η πρεμιέρα της νέας σεζόν σάρωσε στην τηλεθέαση, σύμφωνα με την AGB. Στην ζώνη του Prime Time το καφέ της Χαράς ήταν πρώτο σε τηλεθέαση σημειώνοντας 40,3% στο σύνολο και 44% στο δυναμικό κοινό, ενώ έφτασε και στο 51% στο τέταρτο! Αυτό δείχνει ότι ετοιμάζεται κάτι πολύ καλό.

Δείτε το πρώτο επεισόδιο

Μεγαλώσαμε όλοι με το καφέ της Χαράς και όλοι θέλαμε να επιστρέψει και τελικά αυτή η επιστροφή πήρε σάρκα και οστά! Δείτε το πρώτο επεισόδιο στο web tv του αγαπημένου μας Ant1.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου