Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Απολύστε τον Λιάγκα

Σε αυτό το blog όταν λέμε ότι γράφουμε Δυναμικές Σκέψεις, εννοούμε ότι γράφουμε αυτό που σκεφτόμαστε χωρίς αναστολές και το λέω ξεκάθαρα πως ο Λιάγκας πρέπει να απολυθεί και όχι μόνο να απολυθεί από τον Σκάι, αλλά και να εξαφανιστεί από τα ΜΜΕ γενικότερα και το λέω υπεύθυνα αυτό χωρίς περιστροφές.

Το περιστατικό

Λογικά γνωρίζετε όλοι τι έκανε ο Λιάγκας και η παρέα του, αλλά για όσους δεν ξέρετε έχουν συμβεί τα παρακάτω. Ένας 20χρονος εκσπερμάτισε/ασέλγησε πάνω στην πλάτη μιας φοιτήτριας, η οποία διάβαζε στην βιβλιοθήκη του ΑΠΘ, ένα θέμα το οποίο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, με χειρότερη αυτή του Λιάγκα και της παρέας του. Ο Γιώργος Λιάγκας και η παρέα του κορόιδευαν την κοπέλα, γελούσαν μαζί της και με αυτό που της συνέβη, παρακάτω θα πούμε περισσότερα.

Μόνο η απόλυση του αξίζει

Και μόνο αυτή η βάναυση συμπεριφορά απέναντι στην φοιτήτρια είναι ένας αρκετός λόγος, για να απολυθεί ο Γιώργος Λιάγκας και η παρέα του. Δεν έχεις το δικαίωμα να γελάς με κάτι τέτοιο και στην ουσία να λες μπράβο στον «μάγκα» 20χρονο, που ασέλγησε, ούτε να κοροϊδεύεις ένα κορίτσι, το οποίο δεν φταίει πουθενά κάνοντας εσύ, Λιάγκα και το παρεάκι σου ερωτήσεις, όπως «αν έσταζε το ταβάνι» ή να ρωτάς «αν υπήρχε συναίσθημα». Αντιμετώπισαν το θέμα εντελώς απαράδεκτα και εγώ προσωπικά δεν δίνω κανένα συγχωροχάρτι.

Ούτε συγγνώμη δεν ζήτησαν

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ναι μεν απολογήθηκαν, αλλά μάλλον έκαναν χειρότερα τα πράγματα. Συγκεκριμένα ο γυμνοσάλιαγκας δεν ανέφερε καν την λέξη «συγγνώμη». Είπε πως το γεγονός αυτό είναι καταδικαστέο από όλους τους συντελεστές της εκπομπής «μεσημέρι» και το πιο εξοργιστικό είναι ότι ανέφερε πως το θέμα το αντιμετώπισαν στην τηλεόραση, όπως θα έκαναν σε μια παρέα! Πρώτον δεν ζήτησαν συγγνώμη από την εν λόγω φοιτήτρια, όπως θα έπρεπε να κάνουν και δεύτερον ομολόγησαν ότι έβγαλαν το πραγματικό τους πρόσωπο! Στην ουσία τι είπαν; Είπαν πως αν ήταν μόνοι τους, θα έλεγαν τα ίδια και χειρότερα, οπότε δεν ήταν άτυχη στιγμή, δεν ήταν λάθος, απλά είναι καθίκια! Άρα λαμβάνοντας υπόψιν την απολογία τους, ο γυμνοσάλιαγκας και η παρέα του, δεν θα έπρεπε να απολυθούν από σήμερα, αλλά από χθες. 

Είναι αμετανόητοι

Η απολογία τους προς το κοινό (στην φοιτήτρια έπρεπε να απολογηθούν) δείχνει πως είναι αμετανόητοι για ο τι έκαναν και ο γυμνοσάλιαγκας και η παρέα του. Το γεγονός δε πως είπαν ότι σε μια ιδιωτική συζήτηση, θα αντιμετώπιζαν το θέμα με ακριβώς τον ίδιο τρόπο, δείχνει πως είναι αμετανόητοι και είναι αρκετά πιθανόν να ξανακάνουν τα ίδια και χειρότερα, οπότε η εκπομπή του γυμνοσάλιαγκα πρέπει να κοπεί και αυτός να εξαφανιστεί από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Μην τον βλέπετε

Επειδή ο «αγαπητός» μας σταθμός, δε νομίζω ότι σκοπεύει να κόψει τον Γιώργο Λιάγκα και το παρεάκι του, πρέπει να λάβουμε δράση εμείς. Σας παρακαλώ να μην βλέπετε την εκπομπή αυτών των άθλιων υποκειμένων, να μην τους δίνετε σημασία. Όταν τα νούμερά τους πέσουν κατά πολύ, ο σταθμός θα αναγκαστεί να κόψει τον Γιώργο Λιάγκα από μόνος του.

1 σχόλιο: