Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Χωρίς το κινητό στη συσκευασία θα έρθουν τα iPhone13

Η Apple λοιπόν σε μια ακόμα ένδειξη τσιγκουνιάς... Εχμ συγγνώμη πρωτοτυπίας, δεν περιλαμβάνει τον φορτιστή και τα ακουστικά στις συσκευασίες των iPhone12. Ως Δυναμικές Σκέψεις φυσικά χαιρετίζουμε αυτή την ενέργεια της Apple και επικοινωνώντας απευθείας με τον CEO της εταιρίας, εκείνος μας είπε ότι τα iPhone 13 που θα βγουν σε έναν χρόνο από τώρα, δεν θα περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

Οι δηλώσεις του Tim Cook στις ΔΣ

Ο επικεφαλής της Apple δήλωσε κατά αποκλειστικότητα στις ΔΣ τα εξής: «Η Apple πάντα ήταν, είναι και θα είναι η πρώτη εταιρεία που εισάγει ανατρεπτικές καινοτομίες, όπως αυτή που εισάγαμε στα iPhone 12. Επιλέξαμε να μην βάλουμε τους φορτιστές και τα ακουστικά στις συσκευασίες μας και για να προστατέψουμε το περιβάλλον, αλλά και γιατί δεν έχουμε αρκετά χρήματα, για να κάνουμε αυτά που θέλουμε. Για να καταλάβετε, εγώ προσωπικά δεν έχω αρκετά χρήματα, για να κτίσω την 23η βίλα μου και να πάρω την 12η πόρσε μου για φέτος, οπότε με τα χρήματα που θα εξοικονομήσουμε με το να μη βάλουμε τους φορτιστές και τα ακουστικά στα iPhone 12, μπορώ και εγώ και τα άλλα στελέχη της Apple να πάρουμε μια μεγάλη οικονομική ανάσα, άλλωστε το πιστό μας κοινό θα αγοράσει σαν υπάκουος καταναλωτής τις συσκευές μας και ξεχωριστά τον φορτιστή και τα ακουστικά».

Τι δήλωσε ο επικεφαλής της Apple για τα iPhone13

Ο αγαπητός και φίλος θα έλεγα των ΔΣ Tim Cook μας αποκάλυψε και μια αποκλειστική είδηση για τα iPhone 13 που θα βγουν σε έναν χρόνο από τώρα. Επιπρόσθετα λοιπόν ο επικεφαλής της εταιρίας δηλώνει: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι η Apple, μένοντας πιστή στην υπόσχεση που έχει δώσει στους καταναλωτές της, θα εφαρμόσει μια ακόμα πρωτότυπη καινοτομία στα iPhone 13, τα οποία θα βγουν στην αγορά σε έναν χρόνο από τώρα. Τα iPhone13 δεν θα περιλαμβάνονται στη συσκευασία, παρά μόνο οι οδηγίες χρήσης και τα αυτοκόλλητα της αγαπημένης σας εταιρίας. Αν θέλετε να αγοράσετε και το κινητό θα πρέπει να πληρώσετε χίλια ευρώ για παράδειγμα, για να πάρετε την συσκευασία και άλλα χίλια ευρώ, για να πάρετε την αγαπημένη σας συσκευή. Αυτή θα είναι μια καινοτομία που θα αφήσει εποχή και θα αυξήσει κατά πολύ τα κέρδη μας από το πιστό μας σαν σκυλάκι κοινό μας».

Απόφυγε την Apple για δέκα λόγους

Όπως καταλάβατε, αγαπητοί μου αναγνώστες, αυτό είναι σαρκαστικό άρθρο και αναφέρεται στο γεγονός ότι η Apple δεν θα περιλαμβάνει τον φορτιστή και τα ακουστικά στις συσκευασίες των iPhone 12, κάτι που θεωρούμε απαράδεκτο. Είχαμε γράψει παλιότερα ένα άρθρο που λέγεται απόφυγε την Apple για δέκα λόγους και αισθανόμαστε δικαιωμένοι για αυτό το άρθρο, το οποίο σας προτρέπουμε να διαβάσετε.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου